TVcN: nieuwe coronamaatregelen op video in 8 vreemde talen

8 vreemde talen

9 april 2020

TVcN: nieuwe coronamaatregelen op video in 8 vreemde talen


“Houd vol en blijf zo veel mogelijk thuis.”
Deze oproep deed premier Rutte tijdens de persconferentie van dinsdag 7 april.

Vorige week vertaalden we voor het eerst de corona-persconferentie in vijf veel voorkomende vreemde talen in Nederland. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Bedankt voor alle positieve en lieve reacties. Vanwege de vele reacties hebben wij ervoor gekozen om de persconferentie van gisteren weer te vertalen én nog drie talen toe te voegen.

8 vreemde talen

De drie extra talen zijn: Farsi (veel gesproken door mensen afkomstig uit bijvoorbeeld Iran en Afghanistan), Berbers en Engels. De vijf andere talen zijn Arabisch-Syrisch, Turks, Pools, Tigrinya (dat wordt gesproken in Eritrea) en Marokkaans-Arabisch. Iedereen kan nu in zijn eigen taal begrijpen wat de maatregelen zijn. De video’s zijn hier te bekijken. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Het delen van deze video’s wordt gewaardeerd.

 

Heb je nu zelf een tolk nodig voor een meervoudig gesprek? Denk dan aan het gemak van een conference call met tolk of een videotolk. Je cliënt/relatie, de tolk, twee extra gesprekspartners en jij kunnen van een afstand toch met elkaar communiceren. Een conference call of videotolk aanvragen kan gewoon op de gebruikelijke manier via 088 255 52 22. 

 

Blijf boven alles gezond! Houd vol de komende tijd en neem contact met ons op als wij iets voor je kunnen betekenen.

 

Met vriendelijke groet,

Guido Vroman

Commercieel Directeur

 

TVcN: Elkaar begrijpen.